Petra újra a szerelem útján: A Nagy Ő szerepére pályázna

A Házasság első látásra műsorából ismert Petra nem sokat várt a válása után, és már újabb párkereső show-ban szeretne részt venni. A TV2 sztárja, aki a műsor előtt, alatt és után is sok bántást kapott, most a Nagy Ő női főszereplőjeként képzeli el magát.

Petra, a Házasság első látásra egykori résztvevője, a válás után gyorsan újra készen áll a szerelemre. A válás kimondásakor gyomorgörccsel érkezett a szakértők elé, és elmondása szerint Andrissal való kapcsolatának végét nehezen dolgozta fel. A műsorban szerzett tapasztalatai ellenére újra megpróbálná a szerencséjét egy társkereső műsorban, és a Nagy Ő női főszereplője szeretne lenni. Petra szerint megérdemelné ezt a szerepet, és kíváncsi, hogy a férfiak hogyan küzdenének meg érte.

A válás feldolgozása során Petra egy kiskutyát is örökbe fogadott, aki azóta is vele van, és segített neki a nehéz időszakban. A barna szépség úgy véli, hogy egy női Nagy Ő-t is tervezhetnének a műsor készítői, és ezt a posztjában is megosztotta. Petra arra is utalt, hogy talán elég lenne csak Jákob Zoltánt, a műsorvezetőt elhívni kutyát sétáltatni.