Ördög Nóra a kiégés szélére sodródott

Ördög Nóra, a népszerű műsorvezető, a "Probléma Hajóssal és Márkóval" című podcastműsorban beszélt arról, hogy kiégés szélére került. Azt mondja, annyira megtelt a napirendje, hogy már a mosdóba menetelt is fel kellene vennie a naptárába, hogy beleférjen.

Ördög Nóra elmondta, hogy az elmúlt években annyiféle feladatot vállalt be, hogy mostanra úgy érzi, a kiégés szélére sodródott. Azt is hozzátette, hogy a családja és az alkalmazottai miatt nem dönthet úgy, hogy kiszáll a forgatásokból és a munkából.

A műsorvezető szerint élete annyira strukturált, hogy minden tevékenységét előre be kell terveznie, beleértve a pihenést is. Azt is megjegyezte, hogy a kiégés előszobájában érzi magát, vagy talán már benne is van, és ha nem tesz ez ellen, akkor komoly kiégéssel kell megküzdenie.

A podcastbeszélgetés során Ördög Nóra arról is beszélt, hogy az év elején tervezett hosszabb pihenőjük a családjával nem valósult meg egy betegség és egy haláleset miatt. Emellett megemlítette, hogy nagy igénye lenne némi egyedüllétre, de úgy véli, hogy a családja ezt nem értené meg, mivel eleve sokat van távol otthonról a munkája miatt, és lelkiismeret-furdalása van, ha még egyedül is el akarna menni valahova.

A műsorvezető nemrég tért haza az Ázsia Expressz 5. évadának forgatásáról. A TV2 kaland-realityjének egyik nagy újítása, hogy a nézők is beleszólhatnak a verseny alakulásába.