Miklósa Erika ritkán látott kislányával ünnepelte az anyák napját

Az ismert énekesnő, Miklósa Erika egy meghitt pillanatot osztott meg közösségi oldalán, amint kilencéves kislányával, Bíborkával piknikkel ünnepelték az anyák napját.

Miklósa Erika Facebook-oldalán közzétett bejegyzésében arról írt, hogy Bíborka már az anyák napja előtt szívecskés rajzokkal lepte meg otthonukat. Az énekesnő vasárnapi posztjában megemlítette, hogy a kerti piknik során nemcsak saját édesanyját köszöntötték, hanem minden anyát szeretettel ölelnek Bibivel, beleértve az örökbefogadó és nevelő anyákat is.

A bejegyzésben Miklósa Erika a Magyar Rádióban felolvasott anyák napi jegyzetét is megosztotta, amelyben kislánya örökbefogadásáról is szó esik. Az énekesnő elmesélte, hogy amikor először fogta kezében Bíborkát, megígérte neki az örök szeretetet. Azóta a 9 éves kislány már nem hagyja, hogy befejezze a mondatot, hanem ő maga fejezi be, kifejezve, hogy ő fogadta örökbe szüleit.

Az anyaságról alkotott gondolatait is megosztotta Miklósa, kifejtve, hogy eleinte félt attól, milyen anya lesz, és hogy képes lesz-e anyává válni egy nem saját gyermek számára. Azonban amikor először tarthatta karjában Bíborkát, minden kételye elszállt, és egy örök kötelék alakult ki közöttük.

Miklósa Erika szerint az anyaság egy szent szövetség, amely lélekből és szívből fakad, és amelyre a gyermekek a legtermészetesebben esketnek fel az anyákat.