"Beadnám a derekamat" - Jöhet a következő baba: Kustánczi Lia 40 felett is vállalna még egy gyereket

Kustánczi Lia, aki 40 éves kora felett vállalt először gyermeket, már a következő terhességén gondolkodik, és nem zárkózik el további gyerekek vállalása elől.

Kustánczi Lia a kisfia, Benett első születésnapja után már a következő baba gondolatával foglalkozik, és úgy érzi, hogy még több gyermeket szeretne szülni. A modell a szülés után 25 kilót fogyott, és bomba formába lendült, ami segíti őt abban, hogy könnyebben ellássa a feladatait.

A család nemrégiben ünnepelte Benett első születésnapját egy visegrádi hotelben, ahol a szűk családi kör és a barátok is összegyűlhettek. Kustánczi Lia fontosnak tartotta, hogy a gyerekes vendégek számára is megfelelő programok legyenek. A modell hangsúlyozza, hogy bár a munkája sok idejét leköti, igyekszik a családra is kellő figyelmet fordítani, és a családtagok is sokat segítenek ebben, például úgy, hogy reggel és este mindig a kisfiával van, és figyel arra, hogy heti három délután is együtt legyenek.

Kustánczi Lia elárulta, hogy a kor nem számít számára, és szeretne még több gyermeket, különösen egy kislányt. "Több gyereket szeretnék még! Bár fiús anyukának tartom magam, de annyi cuki kislánnyal találkozom, hogy beadnám a derekamat egy kislányhoz is" - vallotta be, hozzátéve, hogy olyannyira élvezi az anyaságot, hogy már a kistesó témája is felmerült közöttük párjával.