Gáspár Zsolti bejelentette: Demcsák Zsuzsa hamarosan az unokatestvére lesz

A TV2 Mokka című műsorában Gáspár Zsolti, a gazda műsorvezetőtársa, beszélt közelgő keresztelőjéről és május végi esküvőjéről, ahol Demcsák Zsuzsa is fontos szerepet fog betölteni.

Gáspár Zsolti a Mokka riporterének nógrádmegyeri tanyáján adott interjút, ahol elárulta, hogy Demcsák Zsuzsa lesz az egyik tanúja a kilenc közül az esküvőjén. A műsorvezető azt is bejelentette, hogy Demcsákot hamarosan felavatják és keresztelőjük lesz, így két héten belül az unokatestvére lesz.

A keresztelőről szólva Gáspár részletezte a tervezett eseményeket: a családi szokások szerint egy templomi ceremóniával kezdődik majd a nap, ahol édesapja lesz Demcsák Zsuzsa keresztapja. A műsorvezető elmondása szerint a keresztelő után nagyszabású ünnepséget tartanak, amelyen két bárányt, egy disznót és egy tehenet is levágnak. Gáspár hozzátette, hogy a bulit Demcsák Zsuzsa kezdi majd el, aki édesapjával fog táncolni egy csárdást, és Mága Zolit is meg fogják kérni, hogy hegedüljön az eseményen.

Gáspár Zsolti továbbá elárulta, hogy idén májusban tervezi ismét feleségül venni gyermekei anyját, Filoménát. Az előkészületek jól állnak, neki és párjának már az esküvői ruhájuk is készen van, amit egy neves ruhatervezővel közösen álmodtak meg.