"Nem tudtam mintaférj vagy mintaapa lenni” - Balogh Petya válásáról vallott

Balogh Petya, a sikeres vállalkozó és a Cápák között sztárja, a Palikék Világa by Manna műsorában osztotta meg életének egyik legnehezebb időszakát, amikor is személyes és szakmai válsággal kellett szembenéznie.

Balogh Petya, aki a munkájának élt és egy nemzetközi szoftvercég felépítésére koncentrált, a vállalkozás eladása után ürességet érzett, hiszen az életének jelentős részét adta el a cégével együtt. A munkamániás életmódja az első házasságának széteséséhez vezetett, ami személyes válságot okozott számára.

Balogh elmondása szerint azért vált el, mert nem tudott mintaférj vagy mintaapa lenni, hiszen gyakran volt távol Magyarországtól, és csak bőröndöt cserélni tért haza. Exfelesége hosszú ideig tűrte ezt a helyzetet, abban reménykedve, hogy a cég eladása után változás következik be, de Balogh további tervei miatt ez nem történt meg. A vállalkozó és volt felesége azóta is jó viszonyban vannak.

Balogh Petya a műsorban arról is beszélt, hogy a válás és a cégeladás után újra kellett gondolnia, hogy ki ő valójában és miért kel fel reggelente. Az üzletember számára ez egy nehéz időszak volt, amely során új célokat kellett kitűznie maga elé.