Két gyermek életveszélyesen megsérült egy közlekedési balesetben Ceglédnél

Vasárnap délután két autó ütközött össze Ceglédnél, a 4-es és a 401-es út kereszteződésében, ahol két gyermek életveszélyesen megsérült.

A tragikus esemény során a két gyermeket és az egyikük súlyosan megsérült édesanyját mentőhelikopterrel szállították kórházba. A balesetben egy felnőtt könnyebb sérüléseket szenvedett. A katasztrófavédelem honlapja szerint a két autó összeütközése okozta a sérüléseket, a két járműben összesen nyolcan utaztak.

A vasárnapi nap több balesetet is hozott az országban. Az Útinform jelentése szerint a 4-es főúton, Abony térségében több jármű ütközött, ami miatt a főutat teljes szélességében lezárták. Devecser térségében, a 8-as kilométernél szintén két személygépkocsi karambolozott.

Az M0-s autóúton egy motorkerékpáros az árokba hajtott, a XV. kerületi szakaszon, az M5-ös autópálya felé vezető irányban. A helyszínre érkező fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet és kiemelték a motorost az árokból. A balesethez a társhatóságok is kiérkeztek.

A fővárosban, a X. kerületi Dreher Antal úton is történt egy baleset, ahol két gépkocsi ütközött össze. A helyszínre érkező fővárosi hivatásos tűzoltók a mentők értesítését kérték.