"Nem kapok levegőt" - Ördög Nóra a kiégés szélén

Ördög Nóra, a TV2 ismert műsorvezetője, aki sikeres családi életet és vállalkozásokat egyensúlyoz, most a kiégés határán áll. Egy internetes műsorban beszélt arról, hogy a folyamatos munka és az ötletelés miatt alig kap levegőt, és komoly kiégéssel kell szembenéznie.

Ördög Nóra, aki a televíziózás mellett vállalkozóként is tevékenykedik, a "Probléma Hajóssal és Márkóval" című műsorban vallotta be, hogy közel került a kiégéshez. Elmondása szerint annyi feladatot vállalt az elmúlt években, hogy ezek a kötelezettségek már egymástól veszik el az időt és az energiát, ami lassan felőrli őt.

A műsorvezetőnő szerint élete eléggé strukturált, még a pihenés is előre be van tervezve a naptárban, de úgy érzi, még a vécére menetelhez is be kell terveznie az időt, hogy minden beleférjen.

Ördög Nóra, aki az "Ázsia Expressz" című műsor forgatásáról nemrég tért haza, azt tervezte, hogy az év elején kikapcsol pár hétre, de a családban történt betegség és haláleset miatt ez nem valósulhatott meg.

A műsorvezetőnő szerint szüksége lenne egy kis egyedüllétre, de ezt a vágyát lelkiismeret-furdalás kíséri, mivel a családja nem értené meg, hogy miért akar egyedül lenni, főleg, hogy amúgy is sokat van távol otthonról a munkája miatt.

Ördög Nóra a "Next Top Model Hungary" műsorvezetőjeként is ismert, ahol a versenyzőknek gyakran nehéz döntéseket kell meghozniuk. A legutóbbi adásban például két versenyző, Kouyaté Hawa Krisztina és Papp Gabi úgy döntött, hogy nem vesznek részt az aktfotózáson, ami kisebb vitát váltott ki a zsűritagok között. Az egyik zsűritag, Axente Vanessa kompromisszumot ajánlott nekik, hogy a teljes meztelenség helyett egy bugyiban állhattak a kamerák elé, amit a többi versenyző nem érzett igazságosnak. Az értékelés során óriási balhé tört ki a zsűritagok között, Merő Péter és Tomán Szabina összefeszültek azon, hogy egyikük másképpen pontozta volna Hawát és Gabit a heti feladat elutasítása miatt. A zsűri végül úgy döntött, hogy senkivel szemben nem lenne fair, ha ez alapján bárkitől búcsúznának, így mindketten tovább jutottak, de hátráltatást kaptak a következő feladatra. Az eredményhirdetés végén Ördög Nóra meglepetéssel szolgált: bár úgy tűnt, hogy a két modell-növendéknek búcsúznia kell, a műsorvezető bejelentette, hogy a verseny egyikük számára sem ér véget, és mindketten folytathatják, bár hátránnyal kezdik a következő feladatot.