Megyeri Csilla az új műsorvezető a ValóVilágban

Megyeri Csilla most először fog élő műsort vezetni, mint a ValóVilág 12. évadának háziasszonya, és már kapott is bátorító szavakat elődjeitől.

A ValóVilág 12. évadának összefoglalóiban új arc köszönti majd a nézőket: Megyeri Csilla csatlakozik műsorvezetőként Puskás-Dallos Petihez. Ez lesz az első alkalom, hogy Megyeri élő adást vezet, és bár a felkérés elvállalásán nem gondolkodott sokat, nagy kalandnak tartja a reality műsorvezetését. "Úgy gondolom, hogy tényleg a mélyvízbe fognak dobni, de remélem, hogy nem fogok elsüllyedni. Nagyon-nagyon hálás vagyok az életnek, hogy így hét év után újra műsort vezethetek" – mesélte a tévés. Megyeri korábban nem ismerte új kollégáját, Puskás-Dallost, de ő már az első napon biztosította támogatásáról.

Megyeri Csilla beszélt arról is, hogy segítséget kapott elődeitől. "Mondta, hogy bármiben segít, sőt, a Nádai Anikóval is beszéltem, és ő is mondta, hogyha bármiben segítségre szorulnék, akkor sikítsak. Annyit mondott Anikó, hogy hajrá, tudja, hogy sikerülni fog, ügyes leszek, és hogy 'Csilla, csak add önmagad' – ennyi tanácsot kaptam útravalóul" – árulta el az RTL-nek a VV12 háziasszonya. Megyeri Csilla tehát bíztató szavakkal és támogatással vág neki az új kihívásnak, amelyben a nézők vasárnap este láthatják először a műsorvezetői szerepben.