Elfajult Kendrick Lamar és Drake csatája

A két amerikai előadó, Kendrick Lamar és Drake közötti szócsata egyre durvábbra fordul, mindkét fél komoly vádakkal illeti a másikat. Kendrick Lamar pedofilozza Drake-et, míg Drake családon belüli erőszakkal vádolja Lamart. A konfliktus kimenetele egyelőre bizonytalan, de a vádak súlyossága miatt akár az igazságszolgáltatás is érdeklődhet az ügy iránt.

Kendrick Lamar egy újabb diss tracket adott ki Drake ellen, ami már a harmadik ilyen dala 36 órán belül. A viszály akkor robbant ki, amikor Lamar a kanadai rappert és J. Cole-t támadta a First Person Shooter című daluk után.

Drake válaszában családon belüli erőszakkal vádolta Lamart, míg Lamar egy fiatal lány rejtegetésével vádolta Drake-et. Lamar legújabb dalában, a Not Like Us-ban "hitelesített pedofilnak" nevezi Drake-et, és többször utal a fiatalabb nőkkel való állítólagos kapcsolatára.

"Mondd, Drake, úgy hallom, fiatalon szereted őket" – kezdi Lamar, majd hozzáteszi, hogy Drake-nek a börtönben kellene lennie. "Jobb, ha soha nem kerülsz az egyes cellablokkba" – figyelmezteti a rapper, és arra inti a nőket, hogy rejtsék el Drake elől a kishúgaikat.

Lamar a Certified Lover Boy című Drake albumot is kifigurázza, amikor "Tanúsított szerető? Tanúsított pedofilok" – mondja. A dalhoz készült artwork Drake villájának légi felvételét ábrázolja, szexuális bűnözők célpontjaival.

Drake sem maradt adós a válasszal, szombaton kiadta a Family Matters című három részes számát, amelyben képmutatással vádolja Lamart, és családon belüli erőszakkal is illeti. Emellett azt állítja, hogy Lamar könyörgött a Tupac-hagyaték kezelőjének, hogy perelje be őt a Tupac mesterséges intelligencia által generált verzióinak felhasználása miatt. Drake továbbá több más előadót is megsértett a számában.

Kendrick Lamar gyorsan reagált, és kiadta a Meet The Grahams című harmadik diss trackjét, amelyben titkos lány rejtegetésével, szerencsejáték-, alkohol-, drog-, szex- és költekezésfüggőséggel vádolja Drake-et.