"A mai napig egy fájó pont" - Károlyi Róbert szerint Majka cserben hagyta, de a rapper válaszolt

Károlyi Róbert, a Sztárban Sztár leszek! műsor egykori versenyzője azt állítja, hogy Majka nem tartotta be az ígéretét, miszerint segíteni fogja a karrierjében, de Majka szerint nem hazudott a szemébe.

Károlyi Róbert a Sztárban Sztár leszek! harmadik évadában vált ismertté, ahol Majka csapatában versenyzett, de a középdöntőben kiesett. A tehetséges fiatal előadása, a Weszélyes elemek Csibész kutyák című dalának interpretációja után sokan felfigyeltek rá. A Bors információi szerint Majka, aki azóta a TV2-től az RTL-hez igazolt, a kamerák előtt ígérte meg Róbertnek, hogy segíteni fogja karrierjének építésében.

Róbert egy TikTok-videóban osztotta meg csalódottságát, melyben kifejti, hogy az ígéretből semmi sem valósult meg. A videóban elmondja, hogy a műsor után a stábtagok javasolták neki, hogy cseréljen számot Majkával, de amikor ezt megemlítette neki, csak egy erőltetett mosolyt kapott válaszul. Majka azt javasolta neki, hogy inkább a Messengeren jelölje be.

Károlyi Róbert kétszer is megkereste Majkát a közösségi médián keresztül. Először azt a választ kapta, hogy értesíteni fogja, ha lemezt készít, de azóta Majka más versenyzőkkel is kiadott új dalokat, Róbertet azonban nem kereste meg. A második megkeresésre csak egy rockjelű emojit kapott válaszul, és az ígéretek nem váltak valóra. Róbert hangsúlyozza, hogy nem gyűlölködésből készítette a videót, csupán zavarban van, mert úgy érzi, az emberek azt hiszik, ő nem élte meg a felkínált lehetőséget. Hozzátette, már nem is várja, hogy Majka felkeresse, mert elege van a hamis ígéretekből.

Majka a vádakra reagálva Facebook bejegyzésben fejtette ki álláspontját. Elismerte, hogy a videóban elhangzottak nyomokban igazságot tartalmaznak, de furcsának találja, hogy olyan dolgot kér tőle számon Róbert, amit még ő maga sem készített el, ugyanis 2012 óta még nem jelentkezett új lemezzel, így nem is tudta volna felkérni, hogy működjön közre valamelyik számában. A telefonszámmal kapcsolatos részre reagálva kifejtette, hogy azt csak azoknak adja meg, akikkel napi vagy heti kapcsolattartásban áll, de egyértelműen leszögezte az öltözőben, hogy messengeren keresztül bármikor keresheti. Majka csalódottságát fejezte ki amiatt, hogy Róbert nem érdeklődött nála újabb üzenetben, hogy mire számíthat a jövőben, és azt is hozzátette, hogy örült volna, ha Róbert folyamatosan üzenetekkel bombázza, vagy anyagokat, dalokat, ötleteket küld neki, hogy fenntartsa az érdeklődését.

Majka reményét fejezte ki, hogy Róbert is szembesül majd ezzel a helyzettel, amikor népszerű lesz, és hozzátette: "Ügyes vagy, és örülök, hogy sikerült megtanulni egy pörgetős rappet a Weszélyes Elemektől, de az ő példájuk tökéletes arra, hogy modellezzem neked azt, hogy ez azért édes kevés ahhoz, hogy boldogulj, és sikeres legyél a könnyűzenében". A rapper arra is kitér, hogy valóban sok emberrel dolgozott együtt az elmúlt időszakban, de volt, akivel sikeres volt az együttműködés, míg másokkal nem. Példaként említette Kaly Rolandot, akinek saját költségen forgattak videoklipet, írtak dalt, fizettek stúdiót, mert benne sokkal nagyobb lehetőséget látott, mint Róbertben.

A bejegyzés végén sok sikert kíván Károlyi Róbert karrierjéhez, és mint írja: "Most hogy válaszoltam neked, gyakorlatilag már meg is tettem azt, amit Sztárban Sztár Leszekben megígértem. Segítettem… Úgyhogy szívesen...".