Váratlan pofon az Internazionalenak: Megszakadt a veretlenségi sorozat

A már bajnok Internazionale 1–0-s vereséget szenvedett a kieső helyen álló Sassuolo otthonában az olasz labdarúgó-bajnokság 35. fordulójának szombat esti mérkőzésén, ezzel véget ért a milánói együttes 28 mérkőzés óta tartó veretlenségi sorozata a Serie A-ban.

A Sassuolo, amely a bennmaradásért küzd, az Inter mumusává vált ebben az idényben, hiszen a kék-feketék legutóbbi vereségét is ellenük szenvedték el tavaly szeptember 27-én, saját közönségük előtt.

A találkozó egyetlen gólját Armand Lauriente szerezte a 20. percben. Lautaro Martínez gólját, amelyet nem sokkal később ért el, a játékvezető les miatt érvénytelenítette.

Az Inter már a bajnoki címet is korábban bebiztosította, méghozzá a városi rivális Milan elleni győzelemmel.

A szombati játéknapon a Monza és a Lazio 2–2-es döntetlent játszott, ami szintén figyelemre méltó eredmény, tekintettel arra, hogy a Lazio az európai kupaindulásért harcol.

A Serie A 35. fordulójának további mérkőzései között szerepel a Torino–Bologna (0–0), amelyet már pénteken lejátszottak, valamint a vasárnapi és hétfői találkozók, többek között a Cagliari–Lecce, Empoli–Frosinone, Hellas Verona–Fiorentina, AC Milan–Genoa, AS Roma–Juventus, Salernitana–Atalanta és az Udinese–Napoli mérkőzések.

: (MTI / Index)