Egymilliárd forint készpénz a Megoldás Mozgalom kampánybuszában

A Megoldás Mozgalom (MEMO) kampánybusza, mely egymilliárd forint készpénzt szállít, az ország számos pontját érinti a választások napjáig.

A párt elnöke, Huszár Viktor elmondta, hogy a kevés plakáthely miatt úgy döntöttek, a pénzt inkább mintatelepüléseknek adják oda. "Ezt az 1 milliárd forintot azon települések között fogjuk szétosztani, ahol a mi polgármestereink nyernek" - hangsúlyozta Huszár. A támogatást a kistelepülések digitalizációs fejlesztéseire, például ingyen wifi, napelemparkok létrehozására fordíthatják, céljuk az életminőség javítása.

A kampánybusz körülbelül 50 településen mutatkozik be, ahol a párt jelöltjei indulnak, és legalább 20 helyen polgármesterjelöltet is állítanak. Az Európai Parlamenti (EP) listát is készít a Megoldás Mozgalom.

A busz és az értékes rakomány védelmében 25 magasan képzett őr vesz részt, akik páncélozott autóval kísérik a járművet. Huszár Viktor szerint a készpénz megmutatása segíthet abban, hogy az emberekben felébredjen a vállalkozói ösztön, és lássák, tisztességes munkával is fel lehet építeni egy milliárdos vállalkozást.