Vujity Tvrtko titokban orvosi beavatkozáson esett át

Egészségügyi problémák miatt Vujity Tvrtko hetekre eltűnt a közösségi médiából, de most egy új előadássorozattal tér vissza.

A népszerű televíziós riporter és újságíró, Vujity Tvrtko, aki az Amerikai Egyesült Államokban él, egy ideig csak előre megírt, időzített posztokkal jelentkezett a Facebook-oldalán, ami aggodalmat keltett a követői körében. Szombat délelőtt azonban jó hírekkel szolgált: bejelentette, hogy az orvosi beavatkozásnak köszönhetően ismét jól van, és egy új előadássorozattal készül visszatérni.

Tvrtko április elején osztotta meg rajongóival, hogy orvosi beavatkozáson fog átesni, ami miatt egy ideig nem lesz aktív a közösségi médiában. A hosszabb kihagyás után egy közös fotóval az édesanyjával jelentkezett be, amelyet Pécsett készítettek, hiszen egy hónapig Európában, köztük Magyarországon is tartózkodott.

A riporter elárulta, hogy több orvosi beavatkozáson esett át, amelyek nagy fájdalommal jártak, de most már túl van mindenen. Háláját fejezte ki azoknak a csodálatos embereknek, akiknek az egészségét köszönheti, és erősebben tér vissza, mint valaha. Kiemelte, hogy ebben az időszakban édesanyja, aki kétszeres ráktúlélő, nagy segítségére volt.

Új előadássorozattal érkezik

Tvrtko bejelentette, hogy "TVRTKO A FÖLD KÖRÜL" címmel új előadássorozatot indít, amely a "Túl minden határon" estek méltó folytatása lesz. Az előadások egy világgá ment riporter személyes történetét mesélik el, sok izgalommal, fantasztikus hősökkel, humorral és kalandokkal, valamint azzal a hatalmas erővel, amelyről folyamatosan ír és beszél. A sorozat szeptember közepén indul és december elejéig tart, Magyarország nagyvárosaiban, többek között Békéscsabán, Szegeden, Debrecenben, Pécsen, Miskolcon, Tatabányán, Győrben és Egerben.