Bödőcs Tibor új Híradója: Putyin örökbe fogadja Dzsudzsákot és koraszülöttmentő tank a Heim Pál Gyermekkórháznak

Bödőcs Tibor a közpénzekből fenntartott magyar közmédia állapotát kritizálva készített egy szatirikus videót, amelyben többek között Vlagyimir Putyin orosz elnök örökbe fogadja Dzsudzsák Balázst, és a Gazprom koraszülöttmentő tankot ad át a Heim Pál Gyermekkórháznak.

A szombaton közzétett több mint négy és fél perces videóban Bödőcs Tibor a Karmelita kolostor előtt, ahol a magyar kormányfő hivatala található, kezdi el az esti Híradót, ahol az első hírként azt közli, hogy "Magyar Péter megette a saját anyját, és nagyon ízlett neki" . A videóban a humorista a rendszerváltás előtti Híradó stílusát idézi meg, és a neobolsevik retrofuturista stílusjegyekkel operálva számos abszurd hírt sorol fel.

A videóban elhangzó "hírek" között szerepel, hogy Oroszországot hungarikummá nyilvánították, és hogy a "magnumpéniszű" Vlagyimir Putyin örökbe fogadta Dzsudzsák Balázst. Emellett Orbán Viktor miniszterelnök egy üveg Tokai aszúval és Szabolcs-Szatmár-Bereggel ajándékozza meg az orosz vezetőt, valamint az USA-ba látogatva megtanította fütyülni és cipőt kötni Donald Trumpot .

A szatirikus híradóban további képtelen események is terítékre kerülnek, mint például a bicskei áldozatok bocsánatkérése Balog Zoltántól, Varga Judittól és Novák Katalintól, az MSZP passziánszklubbá alakulása, Gyöngyösi Márton körülmetélése az USA nagykövetségén, valamint egy olyan esemény is, ahol egy "maroknyi, főleg drogosokból álló részeg balos csőcselék" jelenlétében Magyar Péter eltávolíttatja a jobb lapockájáról a Schmidt Mária tetoválást .

A videóban megjelenik Szijjártó Péter és Szergej Lavrov, valamint Nagy Feró és Bayer Zsolt is. A kedvencünk az új Rákay-film, ami a "Rendszerváltás hátulról" címet viseli, és a műfaja pornó .

Bödőcs Tibor videója a közszolgálati média állapotát kritizálja, és a közpénzek felhasználását helyezi kérdéses megvilágításba, miközben a nézőket a humor eszközével szórakoztatja. Külön pikantériát adhat a videónak, ha sokaknál előtte feldobja a brüsszelezős, gyurcsányozós, dollárbaloldalizós kormányzati reklámot a Youtube-algoritmus, ami nem volt olcsó a kampánynak .

Az új hírek között szerepel még, hogy a Gazprom marketingigazgatója, Dejan Sztankovics, az FTC trénere, valamint a klub kabalaállata, a Fradi-sas átadta a Heim Pál Gyermekkórháznak a koraszülöttmentő tankot, és hogy a kínaiak vették át a maradék ellenzéket. A videóban Bayer Zsolt is megjelenik, aki szelíden üzeni: "Ráokádok a húgyotokra, prolik". Karácsony Gergely pedig férfivá műttetné magát, és fára mászni sem tud .