Aston Martin extravagáns lakótornya felavatva Miamiban

A brit luxus sportautó-gyártó, az Aston Martin most először lépett be a lakóingatlanok piacára. A Miami Biscayne-öbölben található Aston Martin Residences egy 66 emeletes, 391 egységből álló lakótorony.

A Rodolfo Miani által tervezett és a G&G Business Developments által épített torony 249 méter magas, és hét penthouse lakrészt foglal magában, mindegyik saját medencével és terasszal. A lakókomplexumban 1-től 5 hálószobás lakások is kaphatóak.

A legfelső szinten található „Unique Triplex Penthouse” még mindig megvásárolható 59 millió dollárért, és az ár tartalmaz egy ritka Aston Martin Vulcan sportautót is, amelyből csak 24 készült a világon.

Az ingatlan kedden nyílt meg hivatalosan, a Forma 1-es Miami Nagydíj hétvégéjére időzítve.

A vitorla alakú épületben egy végtelenített medence, jacuzzi és egy kétemeletes fitneszközpont is helyet kapott. További kényelmi szolgáltatások közé tartoznak a mozik, virtuális golfszimulátor, sky bár, séfkonyha, bálterem, privát étkezőhelységek, valamint egy gyógyfürdő, szépségszalon és fodrászat.

A lakók privát komornyikszolgáltatást és közvetlen hozzáférést élvezhetnek a tengerhez egy szuperjacht-kikötőn keresztül.

Az Aston Martin szerint az ingatlanok 99 százaléka már az épület befejezése előtt elkelt. A lakásokat 1,5 millió és 8,5 millió dollár közötti árakon, míg a penthouse-okat 16 millió és 59 millió dollár közötti összegekért értékesítették.