Tóth Gabi őszinte vallomása gyökereiről és a múlt fontosságáról

Tóth Gabi énekesnő és férje, Krausz Gábor kislányukat, Hannarózát egy emlékezetes kirándulásra vitték, ahol Tóth Vera, az énekesnő nővére megmutatta neki, honnan indultak az ősei.

Tóth Vera május 1-jén, szerdán három fekete-fehér képet tett közzé közösségi oldalán, amelyeken Hannaróza egy régi panelház előtt áll. Vera hozzátette a képekhez, hogy Hannaróza megismerhette a telepi felmenőik világát, és büszkén emlékezett vissza tapolcai gyökereikre.

Tóth Gabi elmondta, hogy a tapolcai ház látványa ma is szeretettel tölti el a szívét, és hogy gyermekkorukban, testvérével együtt egy alig nyolc négyzetméteres szobában laktak, egyetlen nagy ágyuk volt. Az énekesnő szerint nem voltak gazdagok, de az anyukájuk optimizmusa és a családi összetartás mindig erőt adott nekik.

Gabi számára kiemelten fontos, hogy kislánya lássa, honnan származnak, és megismerje a természetet, valamint a vidéki élet bölcsességét. Az énekesnő hangsúlyozta, hogy a családi problémákat mindig maguk között oldották meg, és kerülték az olyan helyzeteket, amikor mások a nehézségeikről beszélgethettek volna.

Tóth Gabi hozzátette, hogy ma már nem tudna panelházban élni, mert a kis terek fojtogatóan hatnak rá. Az énekesnő korábban elárulta, hogy nagy vágya volt a Dunakanyarba költözni, és ez a vágy hamarosan valóra is válik. Egy friss képet is megosztott szentendrei otthonukból, amelyen boldogsága is látszik.