Egyre több helyen torlódik a forgalom az ország autóútjain

Kigyulladt személyautók és balesetek miatt több helyen is torlódás alakult ki az ország autóútjain, különösen az M0-s és az M1-es autópályákon.

Az M0-s autóút M3-as autópálya felé vezető oldalán, a 3-as főúti csomópontnál egy személyautó kigyulladt, ami miatt jelentős torlódás keletkezett. Az M0-s autóúton, a Megyeri híd felé vezető oldalon, a szigetszentmiklósi csomópontnál két autó összeütközött, a baleset helyszínén a tűzoltók áramtalanították az egyik járművet, és az érintett útszakaszon egy sávon halad a forgalom.

Az Útinform tájékoztatása szerint az M0-s autóút keleti szektorában, az M3-as autópálya felé, a 3-as főúti csomópontnál történt az autókigyulladás, ami miatt a 60-as kilométernél nem lehet a 3-as főútról az M3-as autópálya irányába felhajtani, továbbá az M5-ös autópálya felől érkezők sem tudnak a 3-as főútra lehajtani.

A déli szektorban, az M1-es autópálya felé, a diósdi csomópontnál egy személygépkocsi szalagkorlátnak ütközött, emiatt a 8-as kilométernél a külső sávot lezárták.

Az M1-es autópályán is problémák vannak

Az M1-es autópálya Hegyeshalom felé vezető oldalán, Ács térségében terelés miatt áll a forgalom, ahol a két sávot lezárták, és már 5 kilométeres a torlódás.