Testvérpár támadt egy biztonsági őrre és egy vendégre Siófokon

A Siófoki Járási Ügyészség vádiratot nyújtott be egy testvérpár ellen, akik garázdaság és könnyű testi sértés vétségével vádolják őket egy siófoki szórakozóhelyen történt incidens miatt.

A vádak szerint a testvérpár 2023 júniusában Siófokon, a Petőfi sétány egyik bárjában mulatozott, amikor az események egy váratlan fordulatot vettek. Az ittas állapotban lévő nő a pulton kezdett táncolni, míg bátyja a mosdók felé vette az irányt, de tévedésből a női mellékhelyiségbe próbált belépni. Ezt észrevette egy biztonsági őr, aki megpróbálta helyreigazítani a helyzetet, de a férfi erre agresszíven reagált és arcon ütötte az őrt.

A történteket egy másik vendég is látta, aki megpróbálta megvédeni az őrt, és ezért meglökte a támadót. A biztonsági szolgálat ekkor megpróbálta kivezetni a helyzetet okozókat, de ekkor a nő is támadásba lendült, és nekiment az egyik vendégnek.

A bár előtt a testvérek nem álltak le, a férfi egy vendéget, a nő pedig egy biztonsági őrt bántalmazott. Végül az őrök lefogták és a földre vitték a férfit, majd átadták a helyszínre érkező rendőröknek.

Az ügyészség a Siófoki Járásbíróságon benyújtott vádiratban pénzbüntetés kiszabását javasolta a testvérpár számára.