A látogatók orra előtt falta fel az egész kacsacsaládot az állatkerti medve

A Seattle-i Woodland Park Zoo látogatói, köztük sok gyermek, döbbenten nézték végig, ahogy egy medve egy kacsacsaládot ejt el és fogyaszt el a szemük láttára. Az esetet a USA Today számolt be, és a történtekről videó is készült.

A TikTokra feltöltött felvételen egy nőstény kacsa és fiókái láthatók, ahogy a medvék kifutójában lévő tavacskán úszkálnak. Juniper, a kétéves barnamedve, észrevette őket, és a vízbe ugrott.

A medve egyenként vadászta le a kiskacsákat, míg a látogatók elborzadva szemlélték a történéseket. Miután a fiókákkal végzett, Juniper a kacsamamára is rávetette magát. A szemtanúk a kifutó üvegét csapkodva próbálták megállítani az állatot, a gyerekek kiabálásai közepette, de ez nem hozott eredményt.

Az eset sokak számára lehetett megrázó, de a közösségi médiában megjelent kommentek szerint többen felhívták a figyelmet arra, hogy a természetben hasonló jelenetek gyakran előfordulnak. Az incidensek tovább erodálják azt az amúgy is megrendült bizalmat, amelyet az iparág és az utazóközönség egykoron a Boeing iránt tanúsított.

Váratlanul meghalt Joshua Dean, a Spirit AeroSystems egykori alkalmazottja, aki a Boeingnek is beszállító cégtől került kiállításra, állítása szerint azért, mert terhelő állításokat fogalmazott meg a vállalattal kapcsolatban. Dean egészséges életet élt, így halála mindenkit váratlanul ért. Édesanyja a múlt hónapban arról írt a Facebookon, hogy fia az életéért küzd, miután tüdőgyulladást és agyvérzést kapott egy MRSA-fertőzés miatt. Dean rövid időn belül a második Boeinggel kapcsolatos szivárogtató, aki váratlan halált hal. Márciusban a repülőgépgyártó egykori alkalmazottját, John Barnettet találták holtan autójában, aki szintén a Boeing súlyos biztonsági kockázatokat okozó munkamódszereiről vallott.