A Linkin Park női frontemberrel térhet vissza a 2025-ös turnéján

Elképesztő hírek láttak napvilágot, miszerint a Linkin Park, Chester Bennington tragikus halála után, egy női énekessel térhet vissza a színpadra. A zenekar tagjai, köztük Mike Shinoda, Brad Delson és Dave Farrell, egy 2025-ös turné kapcsán terveznek összeállni, és úgy tűnik, nagyszabású terveik vannak.

A Billboardnak nyilatkozó források szerint a WME booking ügynökség jelenleg turnéra és fesztiválokra headliner fellépéseket keres az együttes számára. Egy bennfentes információi alapján a zenekar egy női énekest keres Chester Bennington helyére. A pletykák között felmerült Amy Lee, az Evanescence énekesnőjének neve is, azonban ő korábban cáfolta ezeket az állításokat.

Mike Shinoda, a Linkin Park tagja hangsúlyozta, hogy amennyiben lesz hivatalos bejelentés a zenekar visszatérésével kapcsolatban, azt a saját weboldalukon fogják közzétenni. Chester Bennington 2017. július 20-án hagyta el a világot, öngyilkosságot követett el Los Angeles-i otthonában. Az énekes hosszú éveken át küzdött kábítószer- és alkoholproblémákkal, melyek gyökerei gyermekkori fizikai bántalmazásban keresendők.

: Offmédia a Billboard információi alapján.