Kulcsár Edina a mai trendekről és a természetességről

Kulcsár Edina, a Miss World Hungary egykori győztese, aki jelenleg zsűritagként vesz részt a verseny castingján, megosztotta véleményét a mai trendekről és a természetesség fontosságáról.

Tíz évvel ezelőtti győzelme után Kulcsár Edina most zsűritagként tér vissza a Miss World Hungary szépségversenyre. Az egykori szépségkirálynő a Borsnak adott interjúban beszélt arról, hogy a mai trendek, amelyeket a versenyző-jelöltek is követnek, nem állnak hozzá túl közel. Kulcsár úgy véli, előnyösebb, ha valaki nem mutat ki mindent, hanem inkább sejtelmes marad, mert "a kevesebb néha több" .

Kulcsár Edina szerint a mai világban minden látható, így az idei versenyfelhozatal is nagyon vegyes. Azonban ő maga nem örülne, ha a saját lánya túlságosan kitenné magát a nyilvánosság elé, és nem feltétlen örülne neki, ha lánya ennyire "kitenné magát a kirakatba" . Ennek ellenére elismeri, hogy minden jelentkező lány szép és csinos, és hangsúlyozza, hogy nincs egyetlen ideális kép, hanem egy komplett személyiség a fontos .

A természetesség kiemelkedő fontosságát hangsúlyozva Kulcsár azt tanácsolja a jelentkezőknek, hogy legyenek önmaguk. Úgy véli, nem a külső jegyek a legfontosabbak, hanem az, hogy valaki hitelesen adja elő magát, és ne próbáljon meg szerepet játszani, mert hosszú távon ez nem vezet sikerre . Kulcsár Edina mércéjén kardinális kérdés a cipőválasztás is, de ezt sem nézi vasszigorral. Az örök tanácsa, hogy mindenki adja önmagát, hiszen a természetesség és az őszinte megjelenés kiemelkedően fontos .