Majoros Hajnalka és az édesapja közötti viszony

Majoros Hajnalka, a közismert Dundika, évek óta nem beszél az édesapjával, és még első fia, Marci születésekor sem fogadta apja hívását.

Majoros Hajnalka, aki a tévéképernyőn gyakran mosolygós és jókedvű, valójában egy hosszú ideje tartó családi drámát cipel magával. Az édesapjával való kapcsolata annyira megromlott, hogy már évek óta nem állnak szóba egymással. Hajnalka elmondása szerint édesanyjával barátnői szinten funkcionál a kapcsolatuk, de az édesapjával való viszonya olyan mértékben sérült, hogy még a gyermekének születésekor sem érezte úgy, hogy fel kellene venni a kapcsolatot vele.

A modell korábban elárulta, hogy a szülei válása után az édesanyja sem tartja a kapcsolatot az édesapjával. Hajnalka testvérei csak nagyon ritkán beszélnek az apjukkal. A kapcsolat zavarosságát jól mutatja, hogy Hajnalka még a Hornyák vezetéknevét is lecserélte, mivel évek óta nem beszélt az apjával, és nem volt jó a viszonyuk.

A nehéz családi helyzet ellenére Majoros Hajnalka élete teljesnek mondható. Édesanyja mindig is mindent megtett értük, és Dundika maga is hasonló elveket vall. Úgy gondolja, hogy a szülőknek a lehetőségeikhez mérten a legtöbbet kellene megadniuk a gyerekeiknek. Hajnalka és férje, Majka már 14 éve alkotnak egy párt, és három évvel ezelőtt hivatalosan is összeházasodtak. Két kisfiuk születése még inkább megerősítette a családi kötelékeket.