Marics Peti és Binhky kapcsolatáról tett pontot a végére az énekesnő

A közelmúltban felröppent pletykák szerint Marics Peti és a csinos énekesnő, Binhky egy párt alkotnak, azonban mindketten cáfolták a híreszteléseket. Binhky most megerősítette, hogy már nem áll kapcsolatban a vőlegényével, de a szakítás nem hűtlenség miatt történt.

A Blikk korábban arról számolt be, hogy Marics Peti, a ValMar énekesét egy bevásárlóközpontban látták egy szakmabeli hölggyel, aki nemrég még eljegyzett volt. A vőlegény a közösségi médián keresztül erősítette meg a megcsalásról szóló pletykákat, de Marics Peti Instagram-történetében cáfolta, hogy bármi köze lenne a megcsaláshoz, és egy beszélgetést is közzétett, amelyben az énekesnő azt állítja, hogy a vőlegény üzenetét megszerkesztették.

Binhky, aki korábban többek között Burai Krisztiánnal és a Roy és Ádámmal is együtt dolgozott, Instagram-sztorijában reagált a vádakra. Kijelentette, hogy nem alkotnak egy párt Marics Petivel, és hozzátette, hogy a vőlegényével januárban szakítottak, de a kapcsolat vége nem az ő hűtlensége miatt következett be. Az énekesnő most újabb részleteket osztott meg a kapcsolatukról, és arról, hogyan is került a képbe Marics Peti.

Binhky elmondása szerint ő és Marics Peti csak egymást követik Instagramon, de semmilyen kapcsolat nincs közöttük, sőt, még csak nem is találkoztak. Amikor a média azt állította, hogy együtt látták őket Bécsben, a két énekes megkereste egymást, és megállapították, hogy egyikük sem járt az osztrák fővárosban az említett időszakban. Binhky hozzátette, hogy többen alá tudják támasztani, hogy Magyarországon volt, míg Marics Peti Rómában tartózkodott.

Az énekesnő szerint valaki szándékosan próbálta őt bántani azzal, hogy az egykori vőlegényét is belekeverte az ügybe. Binhky különösen azt találta sértőnek, hogy a vőlegénye nevében szerkesztettek olyan hozzászólást, amit nyilvánvalóan nem ő írt, és amely tele volt helyesírási hibákkal. Az énekesnő kiemelte, hogy a vőlegénye egy 27 éves, orvosi egyetemet végzett férfi, aki privát életet él, nem használ Instagramot vagy bármilyen közösségi felületet.

Binhky végül tisztázta, hogy tizenegy év után januárban szakítottak a vőlegényével, de nem harmadik fél miatt, hanem teljesen más okokból.