A legenda visszatér: a Bang & Olufsen felélesztette ikonikus CD-lejátszóját

Két évtizedes hanyatlás után a kompaktlemezek eladásai tavaly meglepő fellendülést mutattak, ami óvatos optimizmusra ad okot az egykor kedvelt formátum újjáéledésével kapcsolatban. A Bang & Olufsen már megragadta a pillanatot egy merész kezdeményezéssel, és újjáélesztette a hatlemezes Beosound 9000 CD-lejátszóját.

A kompaktlemezek piaca hosszú ideig hanyatlóban volt, de az elmúlt időszakban tapasztalható növekedés új lehetőségeket teremtett az audio hardvergyártók számára. A Bang & Olufsen, amely ismert a kiváló műszaki tartalom és a kifinomult skandináv dizájn ötvözéséről, nem hagyta ki ezt a lehetőséget. A vállalat egyik legikonikusabb termékét, a Beosound 9000 CD-lejátszót hozta vissza a piacra, amely a maga idejében a menőség és a magas árkategória szinonimája volt.

A Beosound 9000 nem csupán egy hagyományos CD-lejátszó, hanem egy hatlemezes modell, amely a dán cég audiofilok körében híres termékcsaládjának része. A felújított változat várhatóan továbbra is magas árkategóriát képvisel majd, amely a Bang & Olufsen termékeire jellemző prémium minőséget és dizájnt tükrözi.