Szerelem, hol jársz?

Zita egy éve keresi az idős férfit, akit egy percre látott, és teljesen belehabarodott. Rajzoltatott róla fantomképet, megállított mindenkit a környéken, hátha ismerik.

A szerelem mindent legyőz, és Zita ezt saját tapasztalataiból tudja. Egy éve keresi azt az idős urat, akivel tavaly április 29-én találkozott, és akivel azonnal érezte a köztük lévő szikrát. Zita minden létező fórumon megpróbálta már megtalálni a férfit, a gyógyfürdőkben és a környék üzleteiben is érdeklődött, de eddig eredménytelenül.

A nagy találkozás egy villamosmegállóban történt, ahol a férfi útbaigazítást kért Zitától az óbudai barkácsáruház előtt. Zita már másnap visszament az áruházba, hogy érdeklődjön a férfi után, de az üzletvezető sem tudott segíteni. Sajnos Zita nem ért a közösségi oldalakhoz, így a Facebookon nem tudta közzétenni a felhívását, de egy ismerőse segítségével mesterséges intelligencia által készített fantomképpel próbálkozott.

Zita szerint az idős férfi ősz, göndör hajú volt, hosszú bajusszal, és nagyon kedves. Ha valaki úgy véli, hogy tudja, ki ő, jelentkezzen szerkesztőségünknél, és az információt továbbítják Zitának.

A mesebeli szerelem néha a valóságba is beszüremkedik, és most Zita az, aki megkeresi szíve hölgyét. A gyógyfürdők, barkácsáruházak és a villamosmegállók a modern kor akadályai, de Zita nem adja fel. Segítsünk neki megtalálni az idősödő királyfit, hogy boldogan élhessenek, amíg meg nem halnak.