Varnus Xavér 60. születésnapját ünnepli

Hatvanéves korát ünnepli Varnus Xavér, aki elmondása szerint az ötvenedik születésnapja jobban megviselte, mint a mostani. A világhírű orgonaművész egy veszélyes helyzetet is megosztott, amely majdnem tragédiába torkollott.

Varnus Xavér, a neves orgonaművész a hatvanadik születésnapját töltötte be, és elárulta, hogy az ötvenedik évfordulója sokkal inkább megrendítette, mint a mostani. A művész egy különleges eseményt is megosztott, amikor egy biciklis futár majdnem elütötte, de szerencsére nem sérült meg. A helyzetet követően rendőrt hívtak, de mivel sérülés nem történt, az ügy nem kapott jogi következményeket.

Varnus Xavér egy nagyszabású, de nem klasszikus bulival ünnepelte meg születésnapját, amelyre közel háromszáz barátját hívta meg Kőbányára, egy számára fontos helyszínre. Az étterem, ahol az ünneplés történt, korábban úttörőház volt, ahol őt is felavatták, és apja kiállításai is itt kerültek megrendezésre. Az orgonaművész gyermekkori emlékeit is megosztotta, többek között azt, hogy az iskolában az orgona hangszíneit és neveit rajzolta, és arról álmodozott, hogy orgonista lesz.

Ez az első születésnapja, amit édesanyja nélkül töltött, és bár aggódott, hogy hogyan fogja ezt az időszakot megélni, végül méltósággal sikerült túljutnia az elvesztésén. Az öcséme elvesztése volt számára a legnehezebb, hiszen ő még csak 45 éves volt, míg szülei hosszú életet éltek.

Varnus Xavér nem tulajdonít nagy jelentőséget a születésnapi ünneplésnek, és úgy véli, hogy a korát nem a vendégsereg, hanem az egészségi állapota fogja meghatározni. Jelenleg szerencsére egészsége rendben van.