Soma Mamagésa és az olasz péniszbár

Az olaszországi Castelmola kisvárosában Soma Mamagésa egy igen különleges bárban járt, amelynek a férfi nemi szerv adta a tematikáját.

Soma Mamagésa, aki maga is gondolkodott hasonló üzlet megnyitásán Magyarországon, Olaszországban találkozott az ötlet megvalósításával. A művész, aki jelenleg Olaszországban nyaral szeretteivel és rendszeresen posztol közösségi oldalára, posztjában osztotta meg, hogy több mint 30 évvel ezelőtt kezdte el mondani barátainak, hogy ha egyszer lesz elég pénze, akkor egy péniszbárt nyit. Elképzelése szerint a bárban minden pénisz alakú lett volna, a kilincsektől kezdve a vízcsapokon át a tapéta mintájáig, beleértve a villanykapcsolókat is.

Azonban Soma Mamagésa tervei nem valósultak meg, és mint kiderült, nem is ragaszkodott különösebben az ötlet megvalósításához. Az Instagramon megosztott bejegyzésében viccesen megjegyezte, hogy amikor belépett a bárba, majdnem azt mondta a pincérnek, hogy "helló, srácok, megjöttem!". A posztban a művész alaposan megmutatta a bár különleges berendezését és örömmel fedezte fel, hogy valaki megvalósította az ötletét a nagyvilágban.