Megyeri Csilla és Puskás-Dallos Peti a ValóVilág 12 új műsorvezetői

Májusban kezdődik a ValóVilág 12. évada, amelynek műsorvezetői Megyeri Csilla és a visszatérő Puskás-Dallos Peti lesznek.

A népszerű valóságshow új évadának vezetésére Megyeri Csilla érkezik, aki Schumacher Vandát váltja a műsorvezetői székben. Puskás-Dallos Peti már korábban is részt vett a műsorvezetésben, 2018 óta tölt be ezt a szerepet, először Nádai Anikóval kezdve a munkát. A tavalyi évadot is együtt vezették, de Nádai Anikó a széria végén úgy döntött, hogy több időt szeretne a családjával tölteni, ezért távozott.

A műsorvezető-páros első közös feladata a ValóVilág villájának bemutatása volt, amely a reality helyszínéül szolgál. Ezt a videót az RTL hivatalos oldalán lehet megtekinteni. Schumacher Vanda, aki a tavalyi évadban vette át Nádai helyét, korábban a BeleValó című műsort vezette, amit ezután VV Merci vett át.

Megyeri Csilla egy meglepő titkot is megosztott az új villát bemutató sajtóeseményen, miszerint otthonában kamerák vannak, amelyeket párja, Zsolti szerelt fel, hogy megfigyeljék, mit csinál a kutya, amikor nem vannak otthon. A műsorvezetőnő elárulta, hogy bár nem a hálószobában, hanem a nappaliban helyezkednek el a kamerák, és csak Zsolti éri el a felvételeket a telefonján.

A ValóVilág 12. évadának indulása tehát új arcokkal és izgalmakkal kecsegtet, ahol a nézők Megyeri Csilla és Puskás-Dallos Peti műsorvezetésével ismerkedhetnek meg. Az első nyolc játékos vasárnap kezdi meg a harcot a nyereményért, amelynek alapja idén is 36 millió forint, de a villalakók különböző feladatokkal nyerhetnek plusz pénzt vagy éppen elveszíthetik azt.

Az RTL Magyarország vezérigazgató-helyettese és programigazgatója, Kolosi Péter elárulta, hogy a Való Világ 24 órán át követhető lesz az RTL+-on, a napi összefoglalók először ott lesznek láthatóak, a Coolon csak később, kivéve a vasárnap esti beköltözést, amit a főcsatornán követhetnek a nézők. A villa teljes felújításon esett át, a berendezést nyári hangulatúra alakították, és új játéktér is készült az udvaron.

Puskás-Dallos Peti már alig várja, hogy elkezdődjön a 42 kamerával megfigyelt Való Világ 12. évada.