Krausz Gábor és Mikes Anna az Ázsia Expresszről

Krausz Gábor, a tavalyi Dancing with the Stars győztese és párja, Mikes Anna az Ázsia Expressz kalandreality-ben való részvételükről meséltek. A séf szerint a verseny minden elképzelésüknél rosszabb volt, de mégsem bánták meg a részvételt.

Már március óta köztudott, hogy Krausz Gábor és Mikes Anna részt vettek az idei Ázsia Expressz műsorban. A TV2 kalandreality-jének forgatása már befejeződött, és a séf a Borsnak adott interjúban osztotta meg tapasztalataikat. Krausz elmondása szerint a verseny minden várakozásukat felülmúlta negatív értelemben, és bár visszamenni már nem mennének, ha újra felkérnék őket, valószínűleg csak két szót mondanának erre, amit nem is illik leírni.

Krausz és Mikes olyan ételeket kóstoltak Ázsiában, amelyeket remélnek, hogy idővel feledésbe merülnek. A séf kifejtette, hogy még mindig érzi azokat a szagokat, amelyekkel a forgatás során találkoztak. Az út során szerzett tapasztalatokról is beszélt, és hogy ezek hogyan változtatták meg a mindennapi problémákhoz való hozzáállását. Krausz szerint a helyiek méltósággal kezelik a reménytelenségüket, és ha ő is képes lesz ezt a mentalitást átültetni a saját életébe, már nyert ügye van. A séf hozzátette, hogy szeretné átvenni azt a mentalitást, amit az utazása során látott, mert szerinte ott ismerik a receptet, amivel „mosolyogva túl tudnak lépni a legnehezebb élethelyzeteken is”.

A séf arról is beszámolt, hogy a megmérettetés hogyan hatott a párkapcsolatukra. Elmondása szerint kapcsolatuk nemcsak hogy túlélte az Ázsia Expressz viszontagságait, de még erősödött is. Krausz Gábor kifejtette, hogy közte és Mikes Anna között minden a lehető legnagyobb rendben van, és a kapcsolatuk megerősödött a táncosnővel. Végül azokra a pletykákra is reagált, hogy a kapcsolatuk látta volna a kárát a közös kalandnak: „Anna és köztem minden a lehető legnagyobb rendben van. A kapcsolatunk nemcsak hogy túlélte az Ázsia Expressz viszontagságait, de meg is erősödött” – fogalmazott.