A Kőgazdag Fiatalok Szandijának semmi sem drága, ha kisállatokról van szó

Tuvic Aleksandra, aki a televíziós nézők számára a Nagy Ő és a Farm VIP műsorokból lehet ismerős, most a Kőgazdag fiatalok című sorozatban is feltűnt, és a Ripostnak adott interjújában kifejtette, hogy gyermekkora óta az állatok szeretete határozza meg az életét.

A 26 éves influenszer elárulta, hogy családja mindig is állatok között élt, hiszen szülei tíz lovat és tizenkét kutyát tartanak, és édesanyja az állatmentéssel foglalkozik. "Beleszülettem ebbe" – fogalmazott Kőgazdag Szandi, aki gyakran kap felkéréseket együttműködésre és adománygyűjtésre. Nemrég egy luxusszemüvegét is megpróbálta elárverezni, hogy segítsen egy beteg kutyus kezelési költségeinek előteremtésében.

Bár az aukció nem hozta meg a várt eredményt, a kutyusnak végül összegyűlt a szükséges összeg, ami Szandi számára nagy örömöt jelentett. Az influenszer hangsúlyozta, hogy fontosnak tartja a menhelyek támogatását, és arra buzdít mindenkit, hogy segítsenek, ha tehetik.

"Hiszen a kiskedvencek nagyon hálásak tudnak lenni a gondoskodás miatt. Ez a mentett kutyákra még inkább igaz" – mondta, kifejezve, hogy azoknak, akik többel rendelkeznek, vissza is kell adniuk valamit a társadalomnak.