Károly király találkozna Harry herceggel, de Meghan nem kívánatos

Egy királyi szakértő szerint Károly király hajlandó lenne találkozni Harry herceggel, amikor a herceg a következő hónapban az Egyesült Királyságba látogat, azonban Meghan hercegné jelenléte nem lenne üdvözölt.

Richard Fitzwilliams királyi kommentátor szerint Károly király az egészségi állapotának romlása miatt nyitott lenne arra, hogy találkozzon Harry herceggel, amikor a herceg jövő hónapban visszatér az Egyesült Királyságba az Invictus Játékok miatt. A szakértő megjegyezte, hogy Harry herceg "nyitva hagyta neki az ajtót" egy lehetséges személyes találkozóra, a kibékülés reményében. Fitzwilliams hozzátette, hogy Meghan hercegné valószínűleg nem kíséri el férjét, mivel a gyermekeikkel marad a kaliforniai Montecitóban, de amennyiben mégis úgy döntene, hogy csatlakozik Harryhez, Károly király nem örülne a jelenlétének.

A királyi szakértő kiemelte, hogy bár Károly király nyitott lenne egy találkozóra Harry herceggel, ez nem jelenti azt, hogy a herceg meleg fogadtatásban részesülne. Fitzwilliams szerint a helyzet az elmúlt hetekben jelentősen megváltozott, és úgy véli, hogy még hosszú út áll előttük, mire Harry herceg Meghant és a gyerekeket átviszi.

Meghan hercegnéről szólva Fitzwilliams mérgezőnek nevezte őt, és úgy véli, hogy a bizalom kiépítése előtt Károly király nem fontolóra venné a személyes találkozót vele. A szakértő szerint Meghan hercegné jelenléte beárnyékolná az esemény üzenetét, és ezt nem szeretnék.

Végül Fitzwilliams megjegyezte, hogy Harry herceg valószínűleg szeretné látni apját, és a biztonságukat eseti alapon kezelnék, ha úgy döntenének, hogy találkoznak a királlyal.

A királyi család hírei között érdekességként megjegyezhetjük, hogy a Bonham’s aukciós ház árverésre bocsátott egy 2001-es Jaguar Daimler Majesticet, amelyet II. Erzsébet királynő használt. Az autó, amelyre még James Bond is büszke lehetne, rengeteg egyedi extrával készült kifejezetten a királynő számára. A fényűző limuzinra tett licit értéke már elérte az 50 000 dollárt. A néhai uralkodó által 2001 és 2007 között használt jármű tökéletes állapotban van, és úgy néz ki, mintha új lenne, az összes dokumentummal együtt, amely igazolja, hogy a királyi garázshoz tartozott.