Csúnyán megverték Dárdai Pál játékosát, kórházba kellett szállítani

A Hertha BSC marokkói középpályása, Aymen Barkok súlyos támadás áldozata lett egy berlini bárban, emiatt kórházi kezelésre szorult.

A német másodosztályú labdarúgó-bajnokságban, a Bundesliga 2-ben szereplő Hertha BSC egyik játékosát, Aymen Barkokot kórházba kellett szállítani, miután szombatról vasárnapra virradóra megtámadták egy berlini bárban. A támadás következtében a marokkói középpályás súlyos arcsérüléseket szenvedett.

A klub hivatalos közleményében Dárdai Pál vezetőedző irányította csapat elborzadva értesült a történtekről, és kiemelte, hogy Barkok vasárnap sikeres műtéten esett át. A Hertha BSC továbbá kifejezte reményét, hogy a játékos gyorsan felépül, és hamarosan ismét a pályán láthatják.

Az incidens kapcsán a rendőrség még aznap este feljegyzést készített. Aymen Barkok a Mainztól érkezett kölcsönben a berlini csapathoz, és eddig 27 tétmérkőzésen lépett pályára Dárdai Pál irányítása alatt, melyeken két gólt és egy gólpasszt jegyzett. A Hertha BSC jelenleg a Bundesliga 2 nyolcadik helyén áll.