A komáromi KFC visszavonultatta a tragikusan elhunyt Petrók Lilla mezszámát

Tragikus esemény rázta meg a KFC Komárom női labdarúgócsapatát, miután a 17 éves Petrók Lilla a dunaszerdahelyi mérkőzés közben összeesett, és néhány nappal később elhunyt.

A komáromi KFC női csapatának egyik mérkőzése szomorú véget ért, amikor Petrók Lilla, a csapat fiatal játékosa a pályán hirtelen összeesett. A kemma.hu információi szerint a múlt keddi meccsen többszöri újraélesztésre is sor került, amely ideiglenesen visszahozta a lányt az életbe, de sajnos a pozsonyi kórházban később életét vesztette.

A komáromi csapat és Petrók Lilla iskolája, a Selye János Gimnázium is megemlékezett a tragédiáról közösségi oldalukon. A KFC Komárom Facebook-oldalán keresztül búcsúzott el a fiatal labdarúgótól:

Emléked örökre megőrizzük, a család fájdalmában osztozunk. Érted dobban a KFC-szív ma, holnap és mindörökké! Lili 11-es mezszámát visszavonultatjuk, így a jövőben egyetlen játékos sem öltheti magára klubunk színeiben.

Petrók Lilla emlékének tiszteletére a komáromi KFC döntése értelmében a 11-es mezszámát visszavonultatták, ezzel jelezve, hogy a jövőben senki sem viselheti azt a számot a klub színeiben.