ATV műsorvendégei: Nagy Ervin és Bódi Sylvi

Az ATV A Nő háromszor című műsorában Nagy Ervin és Bódi Sylvi lesznek Köböl Anita vendégei, ahol személyes történeteikről és életük aktuális kérdéseiről mesélnek.

Nagy Ervin színész, aki komolyabb közéleti szerepvállalásokba veti bele magát, elmesélte, hogy családjában vannak politikai ellentéteik, különösen az apjával. "Megjön az apám, nyakába ugrok, imádjuk egymást. A szeretet mindent felülír," mondta a színész. Az édesapja még fociedzőként ismerte meg Orbán Viktort, és egy alkalommal, amikor az ellenfélben játszott, meghívta egy sörre a szünetben, és öt percig beszélgettek. Nagy Ervin apja elalélt, hogy milyen emberközeli Orbán Viktor, és nagyon akart ebben hinni. A Fidesz bukása után az édesapja belépett a pártba. Nagy Ervin szerint a politika nem tud úgy közénk állni, hogy ne ugorjak bármikor tűzbe az apámért.

Bódi Sylvi, a korábbi modell, arról beszélt, hogy bár évente 3-4 hónapot tölt Indonéziában, nem nevezné magát kétlakinek. "Három-négy hónapot vagyok Indonéziában, a többit itthon. Azt nem mondanám, hogy kétlaki," mondta Bódi. Magyarországon is változatosan él: hol vidéken, hol a fővárosban tartózkodik, és úgy érzi, mindenhol megtalálja a helyét. A múltjáról úgy nyilatkozott, hogy a fővárosba kerülve a külsőségek és a felhajtás magával ragadták, de belső értékrendje rendben volt.

A Nő Háromszor Köböl Anitával című műsor péntek este 20.45-től lesz látható az ATV-n, ahol a vendégek további érdekességeket is megosztanak majd. Nagy Ervin a műsorban arról is beszélt, hogy "Itt, ezt az országot kell megváltoztatni, mi lesz, ha mindenki elmegy… akkor ki marad?" – szúrta ki a 24.hu. Emellett kiállt Magyar Péter mellett, mondván, hogy teljes mellszélességgel tud kiállni mellette, holott korábban még azt hangoztatta, hogy nincs olyan magyar politikus, akinél ezt érezné. A színész korábban szintén az ATV-ben nyilatkozott arról, hogy miért támogatja teljes mellszélességgel Magyar Pétert, aki mellett ott állt a március 15-i zászlóbontáskor is. Ahogy megfogalmazta, sokakkal együtt ’56-os hangulata van, és történelmi pillanatnak tekinti az eddigi történéseket. Sőt, a Népszavának adott interjújában azt mondta: “Valójában nem született szerintem eddig a Kárpát-medencében politikai talentum, aki ekkora sebességgel ilyen eredményt ért el. 1992-ben ilyen lehetett Orbán Viktor”.