A Kutya Párt Visi Piroskának átengedne egy helyet az önkormányzati választáson

Kovács Gergely, a Magyar Kétfarkú Kutya Párt társelnöke kijelentette, hogy Visi Piroskának, aki a Hegyvidék Jövőjéért Egyesület színeiben indult és a hegyvidéki ellenzéki előválasztáson második helyezett lett, szívesen átengednének egy helyet az önkormányzati választáson.

A VálaszOnline-nak adott interjúban Kovács elmondta, hogy Visi Piroska megérdemelten ért el jó eredményt az előválasztáson, és támogatnák, ha ő indulna abban az egyéni választókerületben, ahol él és tevékenykedik. "Nekem tök oké, ha abban az egyéni választókerületben, ahol Piroska lakik és tevékenykedik, ő indul. Azt a helyet akkor neki adjuk, hogy ott induljon el és legyen képviselő" – fogalmazott Kovács.

Visi Piroska a VálaszOnline műsorában reagált Kovács nyilatkozatára, jelezve, hogy egyelőre nem döntött arról, elfogadja-e a felkínált lehetőséget. Kifejtette, hogy először meg szeretné tárgyalni a kérdést az őt támogató civil szervezet tagjaival, és át kell gondolnia, hogy önkormányzati képviselőként tudna-e a leghasznosabb lenni.