Bangó Margit erdélyi turnébotrányáról szólalt meg egy fellépő

Bangó Margit énekesnő erdélyi turnéja körüli botrányokról számolt be a sajtó, amely során a szervezővel való nézeteltérések miatt a koncertsorozat elmaradt, ez pedig nagy csalódást okozott a rajongóknak.

Bangó Margit, az ötvenéves pályafutását maga mögött tudó Kossuth-díjas énekesnő, nemrégiben lemondta a következő heti háromállomásos erdélyi turnéját. A döntés hátterében az áll, hogy a szervező, Fülöp Gy. Levente hónapokon keresztül nem teljesítette az anyagi kötelezettségeit, és nem fizette ki az előre kért összegeket. Fülöp a Blikknek nyilatkozva elismerte, hogy nem utalta el a pénzt, mivel szerinte nem volt élő szerződésük a turnéról.

Bangó Margit és csapata, köztük a nótaénekes dédunokája, Tina és vőlegénye, Dani Norbert, akik az utóbbi időben a szervezővel kommunikáltak, ragaszkodtak a szerződés megkötéséhez. A szervező azonban többször is elhárította a találkozókat, különböző okokra hivatkozva, és végül már az énekesnőnek sem vette fel a telefont. A Blikk információi szerint a szervező korábban másokat is becsapott, és letartóztatásban is volt.

A botrány kapcsán Hajlák Attila István plébános, aki szintén fellépett volna a turnén, közösségi oldalán fejezte ki meglepetését és csalódottságát a történtek miatt. Az eredetileg most hétvégére tervezett koncertek Facebook-eseményei még elérhetőek, és a programban Vass Annamária énekesnő, a Gyergyómedencei Magyarnóta Társulat énekesei is szerepeltek volna.