Dobos Evelin három ruhában mondja ki az igent

Dobos Evelin és Kovács Dániel Richárd még ezen a nyáron összeházasodnak, egy vidéki, ottalvós nagy buli keretében. A színésznő és az RTL főrendezője a thaiföldi tengerparton jegyezték el egymást, és már javában az esküvőjük szervezésében vannak.

Dobos Evelin, aki korábban nem álmodozott az esküvőjéről, nyitott volt a párja és az esküvőszervező ötleteire. A színésznő elárulta, hogy a hagyományos magyaros lakodalom helyett egy modernebb esküvőt terveznek, vőfély nélkül, de ceremóniamesterrel és DJ-vel. Evelin három különböző ruhát visel majd az esküvőn: egy vendégváró, egy menyecske és az esküvői ruhát. Ezeket Adorján Ramóna, a RAMI Wedding Dress tervezője készíti, akivel közösen alakították ki a ruhák stílusát. A vendégváró ruhában szabad kezet adott a tervezőnek, a menyecske ruha pedig avantgárd lesz, eltérve a hagyományoktól.

Kovács Dániel Richárd is bepillantást nyert a ruhák tervezésébe, hiszen Evelin megosztott vele néhány fotót azokról a ruhákról, amelyeket végül nem választott. A színésznő elmondása szerint koszorúslányok nélkül tartják az esküvőt, mivel a családban és baráti körben már mindenki házas. Emiatt a csokordobás hagyománya is veszélybe került, amit Evelin sajnál, hiszen egy korábbi esküvőn ő maga is elkapta a csokrot, ami után megismerkedett jelenlegi párjával.

A tervek szerint a nászutat sem halasztják el, az esküvő után rögtön elutaznak. Dobos Evelin izgatottan és boldogan várja a nagy napot, és bár korábban nem álmodozott a menyasszonyi szerepről, most határozott elképzelésekkel és nyugodt szívvel tekint a közelgő esemény elé.