Kása Eszter, a Vízkirály új elnöki asszisztense

Kása Eszter, aki nemrégiben megnyerte az Álommeló második évadát, hamarosan Balogh Levente, a Vízkirály elnöki asszisztenseként kezdi meg munkáját. Instagram-oldalán megköszönte a támogatást és a születésnapi jókívánságokat, emellett pedig egy merész fotóval is megörvendeztette követőit.

Kása Eszter, aki a közelmúltban diadalmaskodott az Álommeló televíziós műsor második évadában, hamarosan egy rangos pozíciót tölt be: Balogh Levente mellett dolgozik majd, mint elnöki asszisztens. A fiatal nő Instagram-oldalán keresztül fejezte ki háláját a rengeteg támogatásért, amit a műsor során kapott, valamint a születésnapi köszöntésekért is.

A Blikk beszámolója szerint Kása Eszter több hetes versengés után került ki győztesen a vetélkedőből, és így ő lesz az, aki Keserű Balázs utódjaként a Vízkirály közvetlen beosztottjaként tevékenykedik legalább egy évig. A műsor forgatása már hónapokkal ezelőtt befejeződött, de Eszter győzelme eddig titokban maradt, így a gratulációkat csak most, a születésnapján fogadhatja.

Eszter egy videóüzenetben mondta el: „Köszönöm szépen mindenkinek a sok szurkolást, a kedves szavakat, a bíztató üzeneteket és a születésnapi köszöntéseket. Igyekezni fogok mindenkinek válaszolni, de most hazajöttem a családomhoz, hogy velük is átéljem ezt a szuper napot és ezt az eredményt”. A videóban arról is beszámolt, hogy a családi ünneplés során kölyökpezsgővel koccintanak majd.

Az Instagram-oldalán található tartalmak között azonban nem csak köszönetnyilvánításokra bukkanhatunk. Egy tavaly nyári fotón Kása Eszter egy szál bugyiban pózol, ezzel is bizonyítva, hogy nem csupán az üzleti életben, hanem a szexi pózolásban is otthonosan mozog.