Kása Eszter lett Balogh Levente új elnöki asszisztense

Az üzletember, Balogh Levente Kása Esztert választotta új elnöki asszisztensének, aki ezzel egy éves munkaszerződést és számos juttatást nyert, szembemenve segítői véleményével.

Az álommeló üzleti reality show második évadában az elnöki asszisztensi pozícióért folyó verseny hat héten át tartott. A május 3-án megrendezett döntőben már csak két jelölt maradt versenyben: Kása Eszter és Steiner Rachel. Mindketten beszédet mondtak Balogh Levente irodájában, hogy meggyőzzék őt arról, miért ők érdemlik meg a pozíciót. Kása Eszter a beszédében olyan személyes tulajdonságokra és képességekre is kitért, amelyeket korábban még nem említett.

A választás végül Kása Eszterre esett, aki így bruttó hárommillió forintos fizetést, felső középkategóriás céges autót és egyéb juttatásokat kap egy éves munkaszerződés keretében. Dr. Krasznai István és Farmosi Larisza, Balogh Levente segítői, Steiner Rachelnek adták volna a felelősségteljes pozíciót, de Balogh Levente máshogy döntött, mondván, számára fontos, hogy működjön a kémia az elnöki asszisztensével.

A győztes, az eredményhirdetés után megkérdezve arról, hogy érzi magát, nehezen találta a szavakat, de kifejezte örömét, hogy belevágott és kitartott a versenyben. Kása Eszter arra a kérdésre, hogy számított-e a győzelemre, határozottan azt válaszolta, hogy igen, hiszen ezért jött.

„Mérhetetlenül büszke vagyok magamra, hogy végig tudtam csinálni ezt a kihívást, és ilyen eredménnyel teljesítettem. Most azt érzem, hogy az a főnixmadár, aki a versenyben tombolt és feltört, most egy tigrissé változik, aki uralja a dzsungelt, és ő maradt talpon egyedül” – fogalmazott a győztes Kása Eszter.

Kása Eszter már tervezi, hogyan költi majd a havi bruttó 3 millió forintos fizetését. Az első fizetését az Ikeában szeretné elkölteni, hogy az albérletét saját ízlésére formálja, és barátait is szeretné meghívni éttermi programokra, akik bátorították a jelentkezésre. A havi keresetének legalább felét félre kívánja tenni és befektetni, kriptovaluta vásárlását is fontolgatva.

A győztes motivációjáról is beszélt, elmondása szerint a kritikákból való építkezés, a bizonyítási vágy és a családja meggyőzése vezette sikerre. A verseny során rájött, hogy saját magának akar bizonyítani, és a családja elismerése is hatalmas örömöt jelentett számára a győzelem után.

Steiner Rachel, a másik döntős, végül bevallotta: akárhogy is alakult a több hetes küzdelem vége, hálás azért, hogy részese lehetett Az álommelónak. Kása Eszter júniusban kezdi meg munkáját Balogh Levente elnöki asszisztenseként, ahol rögtön külföldi feladatok várnak rá, és hosszú távú célja, hogy évekig a vízkirály mellett maradhasson.