Britney Spears váratlan összeomlása

Britney Spears énekesnőt félmeztelen állapotban, egy párnát szorongatva és mezítláb szállították el a mentősök egy Los Angeles-i szállodából. A Daily Mail szerint az incidens akkor történt, amikor Spears összeveszett volt barátjával, Richard Solizzal. A szemtanúk hajnali egy óra körül hívták a mentőket, mert az énekesnő megsérült. A Los Angeles-i katasztrófavédelem szóvivője megerősítette, hogy a helyszínre mentőautó érkezett.

Britney Spears rajongói már régóta aggódnak kedvencükért, mivel a közösségi oldalán egyre furcsább tartalmak jelennek meg. Az énekesnő az esetet követően Instagram-oldalán magyarázatot adott, állítása szerint a mentősök illegálisan érkeztek hozzá, és meg is mutatta sérült bokáját. Spears zavarosan beszélt arról is, hogy úgy véli, édesanyja is közrejátszott abban, hogy megtámadták, hozzátéve, hogy bár nem beszélnek, édesanyja mégis felhívta őt a mentősök kiérkezése előtt.

A közösségi médiában azonban nem csak Britney Spears került reflektorfénybe, hanem Dua Lipa is, aki radikális stílusváltással hívta fel magára a figyelmet. Az énekesnő új frizurájával és kiszőkített szemöldökével szinte felismerhetetlen lett, ami a rajongók körében zavart és meglepetést váltott ki. Egyes kommentelők szerint Dua Lipa kísértetiesen hasonlított Britney Spearsre, ami további találgatásokhoz vezetett az énekesnők jelenlegi állapotát illetően.